
TEK SEFERDE KARIŞTIRIR
SABİTLER
DÜZLER
At Eğitim Alanı İçin Tırmık (Manej Tırmığı)
kum ve sentetik pistlerin karıştırılması, sabitlenmesi ve düzleştirilmesi işlemi amacıyla üretilmiştir. Aynı anda gerçekleştirdiği üç fonksiyonu vardır. Ön kısımda bulunan çapalar pisti kazar. Kazılmış alan ortadaki mekanizma sayesinde sabitlenir ve en sonunda silindir disk tarafından sıkıştırılarak düzleştirilir. Kullanıma hazır hale gelir. Çapalarının derinlik ayarı sayesinde, farklı yüzeylerde farklı şekilde kullanılabilir. Kullanımı için 50 beygir traktör yeterlidir. Ayrıca talebe göre daha büyük ve küçük boylarda üretilebilir.
Seviye, yükseklik ve derinlik ayarlı 3 bölüm

Manej Tırmığı Genel Bilgi
Tırmık , pist üzerinde bulunan kumların kısa süre içerisinde karıştırılmasını ve pistin düzleştirilmesini sağlar. Uzun süre bakım ihtiyacı duymayan Manej Tırmığı, her hipodromda kolaylıkla kullanılabilmektedir. Uygun maliyetli kum pist karıştırıcı, düzleştirici ürünü sizlerle buluşturmakta olan Bekpınar, antrenman ve yarış pistlerini uygun fiyatlarlar koşuya hazır hale getirmenize olanak sağlamaktadır.
Pist karıştırma, düzleştirme ürünümüz sağlam ve dayanıklı ekipmanlar arasında yer almaktadır. Bu ürünler, çeşitli traktör ve benzer araçların arkasına takılarak kullanılmakta ve bu sayede tüm pistin kısa süre içerisinde hazırlanmasına yardımcı olmaktadır. Atlara daha uygun bir eğitim ortamı hazırlayan traktör arkasına bağlanıp kullanılabilmektedir.
Ekstra ağırlık veya silindiri soğutmak için arka silindire antifrizli su konulma imkanı vardır. Silindir bu şartlara göre üretilmiştir.
Çiftliğinizde zemin düzeltme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. Her aşama için farklı ekipman kullanarak hem zaman hem de maliyet kayıplarının önüne geçebilirsiniz.
İletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
Pist Karıştırma
Derinlik ve yükseklik ayarlı tırmık bölümü zemine uygun hale getirmek için tasarlandı. Kum pistin topaklanmasını önler, pist karıştırma işlemini yapar.
Pist Sabitleme
Pist sabitleme işlemi ekipmanı, zemin karıştırıldıktan sonra baskılama ve düzeltme yapacaktır. Dolayısı alan düzleşmeye hazır hale gelecektir.
Pist Düzleme
Son aşamadaki silindir parçamız pist düzleme işlemi yapmaktadır. Ayarlı mekanizması sayesinde tercihinize ve zemine göre çalışmaktadır.
Ağırlaştırılabilir Silindir
Pist düzleştirmede kullanılan silindir içerisine su veya antifrizli su ilave edilerek ağırlık yapmasını sağlayabilirsiniz. Ekstra tırmık ağırlığı kullanmanıza gerek kalmaz.
Manej Tırmığı Nasıl Kullanılır?
Pist karıştırma, Zemin sabitleme, kum düzeltme işlemini aynı anda yapan ürünümüz, herhangi bir traktör arkasına bağlanarak kullanılır. Derin kazma yapmadığı için ve ağırlığı minimum seviyede olduğu için herhangi ek yük gerektirmez. Bir kez geçtiği alan eğitim ve yarışlara hazır hale gelir.
Ekipmanın tüm aşamaları sahada test edilerek tasarlanmıştır. Zemin özelliklerine göre maksimum performans alabileceğiniz bir ekipmandır.